Oua minion reteta video

V-am pregatit un tutorial despre cum sa faci Oua minion daca acest personaj este atat de popular.M-am gandit ca poate fi de ajutor pentru parintii care vor sa faca aceste oua impreuna cu cei mici sau pentru ei.Pentru aceasta reteta am folosit colorant alimentar insa puteti sa-l inlocuiti cu vopsea pentru oua dar atunci va trebui sa adaugati putin otet.


oua minion adygio kitchen

Oua Minion

Oua Minion de Pasti ,un tutorial pas cu pas
5 cu 1 vot
Preparare 20 mins
Gatire 12 mins
Timp Total 32 mins
Portii 6 bucati
Calorii 65 kcal

Ingrediente

  • 6 buc oua
  • ciocolata alba
  • ciocolata amaruie
  • colorant alimentar galben
  • colorant alimentar albastru
  • colorant alimentar negru

1.Spalam ouale cu detergent de vase dupa care se fierb timp de 12 minute.Avem nevoie de 2 cupe in care punem apa doar cat sa acopere un sfert din ou.

2.Intr-una din cupe punem colorant albastru si in cealalta punem colorant alimentar galben,puneti colorant in functie de cat de intensa doriti sa fie culoarea respectiva.Apoi amestecam cu o scobitoare sau lingurita.

3.Scufundam baza oului in colorantul albastru si-l tinem drept pentru un minut.Asteptam sa se scurga excesul dupa care il punem in cofrag.Le intoarcem cu partea albastra in sus si tamponam ouale cu un servet absorbant pentru a inlatura eventualele dare.

4.Scufundam partea ascutita a fiecarui ou in cupa cu colorant galben si le tinem aproximativ un minut.Asteptam sa se scurga excesul dupa care il punem in cofrag.Le intoarcem cu partea galbena in sus.

5.Punem ciocolata in cuptorul cu microunde si amestecam in fiecare dupa ce le scoatem.Ne folosim de o scobitoare sau un betisor pentru frigarui si facem 2 bulinute din ciocolata alba pe fiecare ou.

6.Amestecam putina ciocolata alba cu o picatura de colorant negru si tot cu ajutorul betisorului mergem pe conturul bulinelor.Cu aceeasi culoare facem si gura dupa care facem cate un punct cu ciocolata in interiorul fiecarei bulinute.

7.Facem linii in continuarea ochilor,liniile vor fi facute tot cu ciocolata amaruie.Daca vreti puteti sa mergeti cu liniile pana la jumatatea oului sau puteti sa uniti liniile.Apoi tot cu ciocolata neagra facem un punct pe partea albastra a oului.


8.Le facem si cateva fire de par din ciocolata amaruie dupa care ouale minion sunt gata!

Back to top button