Retete de prajituri cu biscuiti

Retete de prajituri cu biscuiti

Aceste retete de prajituri cu biscuiti sau retete de desert cu biscuiti sunt simple si se prepara usor.In ultimul timp sunt tot mai populare tocmai pentru ca gradul de dificultate este scazut,se incadreaza perfect in limitatul nostru timp liber si sunt extrem de delicioase.

Optiunile sunt nelimitate intrucat se gasesc biscuiti de tot felul,de la biscuiti simpli la cei glazurati cu ciocolata sau la biscuitii Oreo care au devenit foarte iubiti in ultimul timp.
De regula aceste retete de prajituri cu biscuiti sunt retete fara coacere si atunci din start sunt prajituri rapide dar sunt unele retete de prajituri de casa in care biscuitii sunt adaugati pentru un plus de textura cum ar fi celebra Prajitura de vis,o prajitura delicioasa cu blat de cocos,crema fina si stratul de biscuiti format din biscuiti simpli aromati cu rom si cafea.De ce au devenit biscuitii atat de populari in retetele de desert?Pentru ca pot inlocui blatul de cele mai multe ori si aici intervine creativitatea si ca dovada avem foarte multe retete de cheesecake fara coacere cu baza de biscuiti sau retetele de crumble cu biscuiti.

Retete de prajituri cu biscuiti
Retete de prajituri cu biscuiti fara coacere sau prajituri de casa cu biscuiti

Pe blogul Adygio veti gasi retete de prajituri simple divizate in 2 categorii mari:prajituri de casa si prajituri fara coacere.Pe langa prajituri gasiti si retete de desert cu biscuiti si aici va recomand cu drag Reteta de briose cu bezea si Reteta de Inghetata cheesecake.

Prajituri cu biscuiti – Prajitura cu biscuiti Oreo

Prajitura fara coacere cu biscuiti Oreo adygio kitchenPrajitura cu biscuiti Oreo este o prajitura simpla si de efect.Cu ciocolata in crema , blat si glazura,prajitura cu biscuiti Oreo este perfecta pentru iubitorii de ciocolata.Vezi reteta pentru aceasta prajitura aici!

Retete de prajituri cu biscuiti – Prajitura cu biscuiti si piscoturi

prajitura-cu-biscuiti-si-piscoturi-adygio-kitchenPrajitura cu biscuiti si piscoturi este o prajitura senzationala , o prajitura fara coacere cu frisca , ciocolata si cafea.Se pregateste simplu si rapid iar aspectul acesteia foarte imbietor.Vezi aici reteta pentru prajitura cu biscuiti si piscoturi!

Retete de prajituri cu biscuiti – Prajitura cu iaurt si banane

Prajitura cu iaurt si banane adygio kitchenPrajitura cu iaurt si banane este o prajitura delicioasa si racoritoare.Daca esti in criza de timp sau pur si simplu vrei ceva rapid aceasta prajitura este perfecta. Se pregateste in 10 minute si ai nevoie de doar 7 ingrediente simple si accesibile.Vezi aici reteta pentru prajitura cu iaurt si banane!

Retete de prajituri cu biscuiti – Prajitura cu biscuiti in 5 minute

Prajitura in 5 minute cu biscuiti adygio kitchenPrajitura cu biscuiti in 5 minute este versiunea rapida a unui desert celebru , prajitura Greta Garbo sau Jerbo.Aceasta prajitura fara coacere este o prajitura cu nuca , dulceata de prune si glazura de ciocolata.Vezi aici reteta acestui desert rapid cu biscuiti!

Prajituri cu biscuiti – Prajitura in 10 minute cu biscuiti si budinca

Prajitura simpla in 10 minute cu biscuiti si budincaPrajitura cu biscuiti si budinca este o prajitura delicioasa si evident , rapida. Combinatia de budinca de vanilie , biscuiti , capsuni si frisca este una senzationala.Odata ce ati incercat aceasta prajitura veti dori sa o refaceti. Asta pentru ca este buna,aspectuoasa,simplu de preparat si rapida.Vezi reteta acestei prajituri in 10 minute!