Cozonac pufos , 7 retete de cozonac de casa

Cozonac pufos , cele mai bune 7 retete de cozonac de casa. Fie ca este vorba de cozonac pufos cu nuca , cozonac pufos cu cacao sau cozonac pufos cu rahat. Iti prezentam o colectie cu cele mai bune retete de cozonac pufos din care sa-ti alegi preferatul.Desi este foarte dificil, am selectat 7 cele mai bune retete,binenteles toate in format printabil si video.


Cozonac pufos retete – Cozonac cu branza si stafide

Cozonac cu branza si stafide adygio kitchen
Cozonac pufos de casa cu branza si stafide

Cum se face cozonacul cu branza si stafide ? Ti-am selectat cea mai simpla reteta pentru un cozonac pufos , bine crescut , delicios si foarte aspectuos.Este un cozonac cu branza dulce de vaci si arome de vanilie si rom.Vezi reteta pentru acest cozonac special aici!


Cozonac pufos retete – Cozonac cu cacao

Cozonac cu cacao dungat adygio kitchen
Cozonac cu cacao dungat ,pregatit dupa o reteta traditionala dar diferit ca aspect

Cum se face cozonacul cu cacao? Invata sa pregatesti cozonac cu cacao dupa reteta mea , este foarte simpla si rapida iar rezultatul este fabulos.Dupa cum se vede , acest cozonac este special prin aspectul sau deosebit. Este un cozonac cu dungi verticale de cacao dar care se poate pregati si cu nutella sau ciocolata. Care sunt secretele cozonacului pufos? Vezi in aceasta reteta!

Cozonac pufos – Reteta de Cozonac pufos cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat adygio kitchen
Cozonac cu nuca si rahat,un cozonac superb ca aspect si gust

Cum se face cozonacul cu nuca si rahat? Cum se face cozonacul pufos in forma Panda? Invata sa-l pregatesti dupa reteta mea , o reteta foarte draga sufletului meu.De ce? Pentru ca acest cozonac vine la pachet si il asociez cu parfum de sarbatori,cu linistea sufleteasca oferita de imaginea familiei adunata la masa.Este o reteta testata de multi ani,multe sarbatori la rand, si nu doar de dragul de a o testa. Este poate cel mai bun cozonac  , un cozonac pe care familia mea il adora. Vezi reteta mea de cozonac cu nuca si rahat aici!

Cozonac Leopard cu nuca si cacao

Cozonac Leopard cu cacao si nuca
Cozonac Leopard cu cacao si nuca , reteta de cozonac pufos de casa

Cum se face cozonacul cu nuca si cacao? Foarte usor,acest cozonac este o joaca de copii prin care obtii cel mai bun cozonac cu pete de nuca.Delicios,aromat si foarte aratos.De ce a primit numele de „cozonac Leopard”? Pentru ca este reteta mea si m-am gandit ca sulurile mici cu cacao si nuca imita perfect petele de leopard.Este una din retetele de cozonac cu cel mai mare succes pe site si pe canalul meu de Youtube.Vezi reteta mea de cozonac Leopard aici!

Cozonac pufos – Cozonac impletit cu ciocolata

Cozonac impletit in 4 adygio kitchen
Cozonac pufos cu ciocolata impletit in 4,reteta simpla cu reusita garantata

Cum se face cozonacul impletit in 4? Care este secretul cozonacului bine crescut? Afla toate secretele unui cozonac pufos , parfumat si delicios.Eu am pregatit acest cozonac cu ciocolata insa puteti folosi orice umplutura doriti,de la nuca aromata la rahat sau mac.Vezi aici reteta de cozonac impletit in 4!

Cozonac Rosenkrant cu nuca

Cozonac Rosenkrantz cu nuca caramel adygio kitchen
Cozonac Rosenkrantz cu nuca si caramel

Cum se face cozonacul Rosenkrant cu nuca? Care sunt secretele cozonacului Rosenkrantz? Invata cum se face cozonacul cu nuca si care sunt secretele lui din reteta mea ,scrisa si video. Asta ca te ajute sa pregatesti un cozonac pufos , delicios si cu parfum de sarbatori.Vezi reteta pentru cozonacul Rosenkrantz aici!

Cozonac floare cu nutella

Cozonac floare cu nutella si nuca adygio kitchen
Cozonac floare cu nutella si nuca

Cozonacul floare cu nutella este foarte popular si pe buna dreptate,este delicios. Reteta mea este putin mai speciala,floarea este obtinuta din petale de aluat cu nutella,petale puse incepand din centru de jur imprejurul tavii. Un cozonac delicios care trebuie incercat macar o data intrucat este o bunatate. Vezi reteta de cozonac floare cu nutella aici!

Ai incercat retetele , ce reteta de cozonac preferi?

  • Cozonac cu branza si stafide
  • Cozonac Leopard cu nuca si cacao
  • Cozonac cu cacao dungat
  • Cozonac cu nuca si rahat
  • Cozonac Rosenkrantz cu nuca
  • Cozonac impletit cu ciocolata
  • Cozonac floare cu nutella
Cozonac pufos , cele mai bune retete de cozonac pufos
Printeaza
5 from 6 votes

Cozonac pufos , 7 retete de cozonac

Cozonac pufos , delicios si parfumat. Ti-am pregatit 7 retete de cozonac pufos din care sa-ti alegi preferatul : cozonac cu nuca , cozonac pufos cu rahat si nuca , cozonac floare cu nutella , cozonac pufos cu pete de cacao , cozonac cu branza , cozonac dungat cu cacao si cozonac pufos impletit.
Preparare30 mins
Gatire45 mins
Timp Total1 hr 15 mins
Fel: Desert
Bucatarie: Romaneasca
Portii: 12
Calorii: 153kcal
Autor: Adygio Kitchen

RETETA VIDEO

INGREDIENTE

Cozonac pufos - ingrediente in comun

  • faina
  • zahar
  • drojdie uscata sau proaspata

Back to top button
Close