Tort ciocolata trio cu chilly

Tort ciocolata trio cu chilly-un tort aspectuos si delicios.Si daca te gandesti ca nici nu necesita mare efort pentru a-l face,este tortul perfect pe care sa-l faci cand ai invitati.Tortul de ciocolata trio cu chilly dupa cum ati banuit,este un tort din 3 straturi de ciocolata.

Tort ciocolata trio cu chilly ingrediente primul strat-200 ml frisca lichida dulce,200 ml lapte,100 ml apa rece,12 gr gelatina,150 gr ciocolata alba.
Pentru inceput se va pune gelatina in apa,amestecam si o lasam deoparte.Intre timp punem o cratita la foc unde punem laptele si ciocolata apa.Vom amesteca pana la dizolvare.Dupa ce ciocolata se va topi,adaugam frisca.Vom amesteca pana la primul clocot.La primul clocot vom stinge focul si o vom lasa sa se raceasca.In momentul in care compoziti noastra este rece vom adauga gelatina si vom amesteca pana la dizolvare.Punem compozitia de ciocolata alba intr-o forma de silicon si o vom pune la frigider pentru 3 ore.
Tort ciocolata trio cu chilly ingrediente al doilea strat-200 ml frisca lichida dulce,200 ml lapte,100 ml apa rece,12 gr gelatina,150 gr ciocolata cu lapte.
Vom proceda ca la primul strat,vom pune gelatina in apa,amestecam bine si o lasam deoparte 5-10 minute.Vom pune o cratita la foc unde punem laptele cu ciocolata.Vom amesteca pana cand ciocolata se va topi.Vom adauga apoi frisca.La primul clocot stingem focul si o lasam sa se raceasca.Adaugam apoi gelatina in compozitia si amestecam pana cand se va dizolva gelatina.Apoi adaugam compozitia peste primul strat.O vom baga la frigider pentru inca 3 ore.
Tort ciocolata trio cu chilly ingrediente al treilea strat-150 ml frisca lichida dulce,200 gr ciocolata neagra,150 ml lapte,1 lingura cacao cu chilly,100 ml apa rece si 12 gr de gelatina.
Punem gelatina in apa rece,amestecam paa la dizolvare si o lasam deoparte.Punem o cratita la foc unde vom pune laptele,ciocolata neagra si cacao cu chilly.Amestecam usor pana cand ciocolata se va topi.Vom adauga frisca dupa ce ciocolata s-a topit.Vom amesteca usor pana la primul clocot.O lasam sa se raceasca si adaugam gelatina.Vom pune cel de-al treilea strat in forma de silicon dupa care o vom da la frigider pentru 3 ore.Pofta buna!

Tort ciocolata trio cu chilly reteta video

Back to top button