Pizza floare reteta video
Pizza floare este o reteta creativa din seria „Pizza”,o reteta foarte simpla cu aluat de foietaj si cascaval.Va recomand cu drag sa incercati o reteta de pizza cu care veti face furori in randul invitatilor,trandafiri de pizza sau o reteta de pizza clasica,pizza salami.Daca nu ati gasit reteta dorita de pizza si inca vreti sa rasfoiti cateva retete de pizza,va invit sa accesati canalul de youtube Adygio Kitchen unde gasiti diferite retete de pizza.

5 from 2 votes
pizza floare adygio kitchen
Pizza floare
Preparare
10 mins
Gatire
25 mins
Timp Total
35 mins
 
Pizza floare , reteta de pizza rapida si simpla cu aluat de foietaj.
Portii: 2 persoane
Calorii: 820 kcal
Autor: Adygio Kitchen
Ingrediente
  • 2 pachete aluat de foietaj
  • 100 g cascaval ras
  • 1 buc ou
  • ketchup

Reteta video

1.Punem una dintre foile de aluat de foietaj pe o plansa de copt si ne vom ajuta de o farfurie pentru a decupa aluatul in forma de cerc.

2.Ungem cercul de aluat cu ketchup dupa care punem cascaval si il distribuim pe toata suprafata cercului de aluat.Lasam cercul de aluat deoparte si decupam cea de-a doua foaie de aluat la fel ca pe prima.

3.Acoperim primul cerc de aluat peste primul si punem un pahar in centru.Taiem cercul de aluat ca si cand am imita cadranul cu orele unui ceas.

4.Rasucim fiecare fasie de aluat dupa care ungem ketchup si punem putin cascaval in centru(in locul unde a fost pus paharul).Ungem foaia de aluat cu ou batut si bagam tava in cuptorul preincins la 190 C pentru 25 minute.

5.Pizza floare este gata si se poate servi cu ketchup dulce sau picant.Pofta buna la Pizza floare!
pizza floare ketchup final

Pizza floare reteta video

Primeste notificari in timp real , aboneaza-te!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.