Prajituri de cofetarie

Aceste retete de prajituri de cofetarie sunt cele care se faceau in cofetariile cu traditie cu mult inainte de anii `90.Si daca te cuprinde nostalgia la gandul gustului acelor prajituri de cofetarie,gust care acum este cu mult diferit,atunci rasfoieste aceste retete de prajituri de cofetarie si alege reteta preferata.

Prajituri de cofetarie retete video

Imi amintesc ca o felie de tort Joffre era cap de lista cand era vorba de pret,urmat fiind indeaproape de Prajitura Boema si o felie de Tort Dobos.Cea din urma de pe lista este Prajitura Cartof care nu se vindea individual ci la kilogram dar era o prajitura atat de buna incat la sfarsit de saptamana era coada pentru aceasta prajiturica.
prajituri de cofetarie adygioAmandinele insa erau cele mai populare,8 persoane din 10 preferau amandinele in detrimentul celorlalte prajituri.Ce zici de prajiturile Amandine de cofetarie facute in casa?Aceeasi reteta de cofetarie cu fondant pentru prajituri dar preparate cu dibacia mainilor tale..tentant,nu?
Iti voi prezenta o lista cu retete de prajituri de cofetarie in varianta video pe care le poti face acasa:Prajitura Boema,Savarine,Amandine,Tort Dobos,Tort Joffre,Rulada Diplomat,Eclere,Profiterol,Carpati,Cremes,Prajitura Krantz..si o reteta frantuzeasca de cofetarie,Reteta de Prajitura Opera.

Retete Prajituri de cofetarie

Aceste retete de prajituri de cofetarie sunt testate iar reusita lor este garantata daca urmezi reteta pas cu pas,poti opta pentru reteta scrisa sau reteta video,ambele sunt create ca sa te ajute la prepararea acestor minunate prajituri de cofetarie facute in casa.