Prajituri de cofetarie

Prajituri de cofetarie si dulciuri care se gaseau pe vremuri in cofetarii.Aceste retete de prajituri de cofetarie sunt cele care se faceau in cofetariile cu traditie cu mult inainte de anii `90.Si daca te cuprinde nostalgia la gandul gustului acelor prajituri de cofetarie,gust care acum este cu mult diferit,atunci rasfoieste aceste retete de prajituri de cofetarie si alege reteta preferata.


Retete Prajituri de cofetarie

Aceste retete de prajituri de cofetarie sunt testate iar reusita lor este garantata daca urmezi reteta pas cu pas,poti opta pentru reteta scrisa sau reteta video,ambele sunt create ca sa te ajute la prepararea acestor minunate prajituri de cofetarie facute in casa.

Prajituri de cofetarie – Prajitura Excelent cu crema de cacao reteta de cofetarie

Prajitura Excelent cu foi si crema de cacao cu rom,reteta de cofetarie
Prajitura Excelent cu foi si crema de cacao cu rom,reteta de cofetarie

Prajitura Excelent este o prajitura de cofetarie cu foi si crema de cacao aromata cu rom.O prajitura excelenta din toate punctele de vedere,de la gust pana la aspect.Incearca si tu sa faci prajitura acasa dupa o reteta de cofetarie pas cu pas.Vezi reteta de prajitura Excelent cu crema de cacao!


Prajituri de cofetarie – Prajitura Boema

Prajitura Boema reteta de cofetarie adygio kitchen
Prajitura Boema reteta de cofetarie pas cu pas

Prajitura Boema este o prajitura cu blat de cacao,ganache cu rom si glazura de ciocolata.Simpla,rapida si delicioasa.Vezi reteta pas cu pas pentru prajitura Boema!

Prajituri de cofetarie retete video

Imi amintesc ca o felie de tort Joffre era cap de lista cand era vorba de pret,urmat fiind indeaproape de Prajitura Boema si o felie de Tort Dobos.Cea din urma de pe lista este Prajitura Cartof care nu se vindea individual ci la kilogram dar era o prajitura atat de buna incat la sfarsit de saptamana era coada pentru aceasta prajiturica.
prajituri de cofetarie adygioAmandinele insa erau cele mai populare,8 persoane din 10 preferau amandinele in detrimentul celorlalte prajituri.Ce zici de prajiturile Amandine de cofetarie facute in casa?Aceeasi reteta de cofetarie cu fondant pentru prajituri dar preparate cu dibacia mainilor tale..tentant,nu?
Iti voi prezenta o lista cu retete de prajituri de cofetarie in varianta video pe care le poti face acasa:Prajitura Boema,Savarine,Amandine,Tort Dobos,Tort Joffre,Rulada Diplomat,Eclere,Profiterol,Carpati,Cremes,Prajitura Krantz..si o reteta frantuzeasca de cofetarie,Reteta de Prajitura Opera.